dinsdag 31 januari 2012

Dansen Met de Goden 2

Als opening van de carnaval , als opening van een nieuwe lente, als opening voor de energie in alle chakra s, maar vooral om het leven te vieren en te genieten, nodig ik je uit om op vrijdagavond 17 februari gezamenlijk mantra s te komen zingen en een dansje met de goden te maken.
Je hoeft geen een mantra te kennen om gewoon mee te kunnen doen. De mantra s worden namelijk voorgezongen door Hansuman , en wij zingen na. Deze vorm van mantra zingen heet Kirtan. Het geeft vreugde in het hart, verbind je met je bron en tegelijk met alle andere levensvormen waarin die ene bron zich uitdrukt.
Kortom het gevoel van eenheid en verbondenheid wat door meditatie wordt verkregen kan ook al dansend, zingend en feestend worden ervaren via de weg van Kirtan. Ook al is het carnaval, er komt hier uiteraard geen druppel alcohol aan te pas, maar het is wel leuk als je verkleed komt. Alle leeftijden zijn welkom, dus neem gerust je kinderen en opa s en oma s mee.
Speel je een instrument en wil je meedoen met de muziek geef dit dan bij je aanmelding aan dan kan je van te voren even overleggen met Hansuman wat de mogelijkheden zijn voor `jam sessies` .Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is de lokatie van deze feestelijke happening aan de van IJsselsteinstraat (Yoga bij Maya)  of aan de Havendijk (achter de Verkadefabriek) in Den Bosch. De kosten bedragen €11,- inclusief een hapje en een drankje.
De deur is geopend vanaf 19.00 uur en het zingen begint om 19.30 uur. Zorg dat je voor 19.30 uur binnen bent, zodat je vanaf het begin meegevoerd wordt in deze beleving. Het programma duurt tot maximaal 22.00 uur. 


Ga je komen, meld je dan aan via de pagina hier zodat wij zo snel mogelijk weten welke lokatie we in orde moeten maken en hierover meer duidelijkheid kunnen geven. Zijn er in jouw vrienden en kennissenkring nog mensen waarvan je denkt dat zij dit ook leuk vinden stuur dit bericht dan door!!!hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Heb je nog vragen kan dat ook via hier.

Hans(uman) 
Maria Palmen

Dit is muzikaal een beetje het idee, de band moet je even niet zo groot voorstellen.
Belangrijk is dat het versnelt, karakteristiek voor Kirtan.
 

En dan ook nog een beetje bewegen (maar dan zonder stoelen :-)
Ook andere dansjes mogen ;-)


En zo mag ook :-)
alles kan en mag dus, er is geen manier "hoe het moet"

Come and have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten